Veel gestelde vragen

Past de Sarahpop wel in onze auto?
Al onze verhuurobjecten m.u.v. springkussens, passen gemakkelijk in de kofferbak van elke auto. De transport tas is ongeveer 60cm breed x 40cm hoog. Uitzonderingen hierop zijn de ooievaar en de rode loper.
 
Mag ik de pop gebruiken als het stormt?
Wij raden af de pop te gebruiken bij een windkracht hoger dan 8.
 
Waar kunnen we de pop ophalen?
Al onze verhuurobjecten zijn af te halen in Nieuw-Buinen (regio Stadskanaal / Borger).
 
Hebben jullie ook openingstijden / wanneer kan ik de pop halen of terugbrengen?
Momenteel hebben wij geen vaste openingstijden. Afhalen en terugbrengen is altijd op afspraak om te voorkomen dat u voor een dichte deur komt te staan. U mag vooraf dan ook altijd even bellen of we er zijn.
 
Het heeft geregend en nu is het verhuurobject nat geworden. Kan ik hem zo retourneren?
Indien u de mogelijkheid heeft het door u gehuurde object even te drogen uit te leggen, zouden wij dat ten zeerste waarderen. Als dit onverhoopt zo gauw niet lukt, is dat geen probleem en zullen wij het zelf (verder) drogen.
 
Ik wil de pop opruimen, maar hij loopt te langzaam leeg. Wat nu?
De rits voor snelle luchttransportatie zit meestal ergens onderin de blikvanger. Bij de Sarah, Abraham en baby’s zit deze achter de hak.
 
Kan ik bij u pinnen?
U kunt alleen contant betalen of vooraf overmaken. Hierdoor houden we de kosten laag en dat ziet u terug in de huurprijs 🙂
 
Hoe lang gaat een ballonnenboog mee?
Ballonnen zijn erg gevoelig voor zonlicht en hoge temperaturen, bij temperaturen boven de 24 graden adviseren wij de boog binnen te plaatsen. Buiten houden de bogen met normaal weer meestal zo'n 3 dagen vol. Binnen kan dat wel een maand zijn. Plaats als de mogelijkheid er is een ballonnenboog dus binnen.
 

Heeft u een andere vraag?

Stel uw vraag door middel van onderstaand formulier en klik op verzenden, wij zullen uw vraag dan snel beantwoorden. U mag ons uiteraard ook bellen op nummer: 06 117 903 48.

Uw naam

Uw email adres

Het telefoon nummer waarop we u kunnen bereiken

Uw vraag